Evighedskort og kalender

Evighedskort og Evighedskalender til hver af årets måneder med digt af Christian Kronman og illustrationer af Lianne Sommer

Evighedskalender, A4

Evighedskalenderen er udsprunget af vores, samarbejde omkring Evighedskortene for hver af årets 12 måneder. Og i ordet evig ligger den betydning at både kalender og kort kan bruges igen og igen, år efter år.

I processen har vi opfundet vores lille blå tidsfigur som er gennemgående på alle vores billeder. Han repræsenterer tiden fra alle vinkler og kanter, som fortid, nutid og fremtid og ikke mindst som både en begrænsning og evighed.

Lianne har illustreret ud fra Christians digte. Og sammen med livets finurligheder og det at være til, sætter både digte og illustrationer fokus på hver af månedernes særkende her i Danmark.

Du kan bruge kalenderen som f.eks. fødselsdagskalender, mærkedagekalender eller andet. Vi har gjort plads til at der kan skrives notater ud for hver dag.

Kalenderen købes på Liannes webshop via knappen til 129 kr. 

Evighedskort, A5 str.

Illustrationerne på kortene er lavet som et sammenhængende billede. Klik på billederne for at læse mere og køb kortet på Lianne’s webshop.
Prisen er 39 kr. pr. kort. 

Januar

Februar

Afspil video

Marts

April

Maj

Juli

Juni

August

September

Oktober

November

Afspil video

December

Tidligere månedsdigte

Marts

Januar

Februar