Bestil en gadedigter

Gadedigteren kommer med glæde

En personlig buket til lige netop dén person eller dén lejlighed

Jeg tilrettelægger altid mine optrædener, så de passer til den sammenhæng, de skal bruges i. Det kan være åbningen af en konference eller et weekendkursus, en reception, en fernisering, en firmafest, et jubilæum, en fødselsdag m.m.

Under løbende instruktion af skuespiller Bent Conradi har jeg opbygget et stort repertoire af egne og andres digte. Forud for det enkelte arrangement har jeg talt indgående med arrangøren om baggrunden for begivenheden. Det sætter mig i stand til at udvælge lige netop de rigtige digte og til at binde dem sammen med små humoristiske causerier til en personlig buket til lige netop den person eller den lejlighed. En optræden varer normalt fra 20 minutter til en halv times tid.

(Pris fra 3.000 ,- alt efter opgavens omfang)

Derfor kalder jeg mig Gadedigter