“På Livets Rand”

“På Livets Rand”

Christian Kronman løfter det nære, dejligt velkendte op i et stort forundringsfuldt perspektiv. Forestillingens gennemgående figur er Brillema’r Balthazar, der sideløbende med en social nedtur har foretaget en universel optur af helt andre dimensioner: Han har bygget sit eget observatorium på taget af den ejendom på Balders Plads, hvor han bor og er vicevært. Her fra taget af sin klode kan han vandre rundt som verdensrumskustode, og selvom vi med sol og jord og måne er små i sammenligning, må han alligevel undres over, hvor stort det hele er på vores lille stikkelsbær. Og så er vi nede på jorden igen! Vi møder den skønhedshungrende proletar, buffisten Steve Hester, i en af Londons fornemmeste klubber. Vi oplever Niels Bohr i en helt ny rolle som forbavset åndemaner i Princeton, USA. Og vi kommer godt og grundigt rundt på Nørrebro, er bl.a. til bønnemøde i Teltmissionen på Jagtvej og til stævnemøde ved den lyse digter Schades grav på Assistens. Titlen på hans roman, ”Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet”, kunne stå som motto for hele forestillingen.

Spillested: KAPELLET, Kulturcentret ASSISTENS, Kapelvej 4, 2200 København N.

Spilledatoer: 23., 24., 30. og 31. oktober samt 13., 14., 20., og 21. november.

Producent: Teaterfortællinger på Nørrebro

Medvirkende og med tekst og fortælling af: Christian Kronman

< Gå tilbage